MAKE A RESERVATION

 • MAKE A RESERVATION

  24/7 Recepcija

  photo 1
  24H DNEVNO OTVORENA RECEPCIJA Ukoliko je našim gostima potrebna informacija ili pomoć naši recepcionari su uvek spremni da pomognu. Naša želja je da našim gostima pružimo najbolji mogući boravak u Beogradu i stojimo vam na raspolaganju za rezličite dodate usluge. BESPLATNE I USLUGE PO ZAHTEVU U okviru cene smeštaja [...]
  Find out more

  Chillout soba

  photo
  Znamo da svi turisti osim odmora vole i da se zabave u smeštaju. Zato smo obezbedili veliku sobu za opuštanje gde možete da se relaksirate na velikoj ugaonoj garnituri za sedenje, gledate flat screen TV, igrate karte ili surfujete internetom na kompjuteru.
  Find out more

  Kuhinja

  DSC_0513
  Najukusnija hrana je domaće pripremljena, stoga u zajedničkoj kuhinji možete da pripremite doručak, branč, ručak, užinu ili večeru. Potpuno je opremljena sa frižiderom, mikrotalasnom, električni šporet, pribor za kuvanjei ručavanje, tanjiri, šolje i čaše kako biste mogli da pripremite svoj omiljeni obrok kad god poželite.
  Find out more
  • New Hostel Belgrade je daleko najbolje mjesto za smještaj u Beogradu. Najviše mi se dopala lokacija i činjenica da se svuda lako stiže pešaka. Lično, najviše volim Vračar u Beogradu tako da je fenomenalno što su svi full poznati kafići i barovi na svega 5 minuta hoda.

   Tea Hajdic, Zagreb, Croatia

  • Isprva nisam uzimao u obzir bilo koji hostel za opciju smeštaja, ali ovo mesto je nešto sasvim drugačije. Savršeno je čisto i svi su fini i spremni da pomognu, baš kao u preskupom hotelu. Izabrao sam privatnu sobu za smeštaj i uživao u svakom provedenom minute. Veoma je mirno (veliki prozor gleda na dvorište) a TV ima kablovsku televiziju sa stranim i domaćim kanalima. Povrh svega, Wi-Fi je besplatan I savršeno funkcioniše. Kupatilo je potpuno novo i modern i perefktno čisto. Kako je ovo bio prvi put da sam u Beogradu mnogo mi je značila pomoć recepcije koja je organizovala obilazak podzemnog Beograda (ovo je nešto što obavezno morate da posetite) i rezervaciju stola na najboljem splavu u gradu Lasta. Dolazim ponovo obavezno!

   Peter Platzer, Wien, Austria

  PRIVATNA SOBA A

  A1
  Ukoliko želite da imate hotelski nivo smeštaja po znatno nižoj ceni ovo je savršen izbor za vas. Sa privatnim kupatilom u sobi, TV, bračnim krevetom i velikim prozorom pruža vam upravo ono što vam je potrebno ukoliko odsedate kao par ili jednostavno želite potpuni mir.  
  Find out more

  8-KREVETNA A

  photo 1
  Do 8 osoba može da se smesti u 4 komforna kreveta na sprat. Ova soba veliki ima balkon koji gleda na dvorište gde možete da se opustite, pušite, družite i uživate na svežem vazduhu.    
  Find out more

  Kontaktirajte nas
  LOCATION

  Address: 66 Beogradska street, Belgrade, 11000 Serbia
  Find out more
  original Europe toursfree tours vienna pub crawlamsterdam pub crawl free toursfree tours paris pub crawlfree tours stockholm pub crawlfree tours barcelona pub crawlfree tours budapest pub crawlfree tours dublin pub crawlfree tours berlin pub crawlfree tours belgrade pub crawlfree tours london pub crawlfree tours prague pub crawlfree tours split pub crawlfree tours belfast pub crawlfree tours warsaw pub crawlImage HTML map generator